Bugun...



Osman Gazi Köprülü Kavşağı Açıldı


facebook-paylas
Tarih: 02-02-2014 00:05

Osman Gazi Köprülü Kavşağı Açıldı


Osman Gazi Köprülü Kavşağı Açıldı

Gebze ilçesinde, "Osman Gazi Köprülü Kavşağı" adı verilen yolun açılış töreninde konuşan Işık, Türkiye`de hayırlı ve güzel hizmetler yapıldığını söyledi.
İlçenin, Türkiye`nin en hızlı gelişen ve en çok üreten merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Işık, Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası ve genelinde Kocaeli için ne yapsalar az olacağını ifade etti. Bölge insanının, her şeyin en güzeline layık olduğunu belirten Işık, "Biz de her şeyin en güzelini sizin ayağınıza getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Gününün 24 saatini milletin hizmetine adayan bir Başbakanımız var. Bir gün Ankara`da, bir gün Tahran`da, bir gün Berlin`de, bir gün Malezya`da. Allah güç ve kuvvet versin. Bu hizmetler kolay yapılmıyor" ifadesini kullandı.
"Yakında Gebze`den Halkalı`ya kadar Marmaray`ın keyfini yaşayacaksınız"
Törene katılmak için Afyonkarahisar`dan geldiğini dile getiren Işık, yolun Gebze`ye kadar bir kez bile tek şeride düşmediğine dikkati çekti.
Işık, güzergahta "inanılmaz" viyadük ve tüneller yapıldığını anlatarak, şöyle devam etti:
"O hızlı tren hattı müthiş bir eser olmuş. Ya bu memleket, 11 sene önce `Bolu Tünelini bu devlet yapamaz. Biz burayı patates deposu yapalım` denen bir memleketti. Bu memleketin çalışkan insanları, güçlü bir yönetimle birleştiğinde Allah`ın izniyle ne dağ ne de tepe bırakıyor. Dağları delerek geçiyor, dereleri, tepeleri viyadüklerle geçiyor, şehir içlerinde de dal-çıklarla geçiyor. Bu Osman Gazi Köprülü Kavşağı çok önemli hizmet görecek.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI