Bugun...



Dünya Sörf Şampiyonası, Türkmenistan’da başladı


facebook-paylas
Tarih: 02-07-2014 21:11

Dünya Sörf Şampiyonası, Türkmenistan’da başladı


AŞKABAT (CİHAN)- Türkmenistan’ın Hazar Denizi’nin kıyısındaki Avaza turizm bölgesi, dünyanın en önemli windsurf

AŞKABAT (CİHAN)- Türkmenistan’ın Hazar Denizi’nin kıyısındaki Avaza turizm bölgesi, dünyanın en önemli windsurf organizasyonu olan PWA Windsurf Cup 2014`e evsahipliği yapıyor. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov`un katılımıyla start verilen yarışlar, 6 Temmuz`a kadar sürecek.
22 ülkeden 71 sporcunun 6 gün boyunca yeteneklerini sergilediği PWA Windsurf Cup 2014, Hazar Denizi kıyısındaki bölgenin ilk marinası olma özelliğini taşıyan Yelken Yat Kulübü`nde düzenleniyor. Türk şirketinin anasponsorluğunu üstlendiği organizasyonda, yurtiçi ve yurtdışından pek çok katılımcı ağırlanıyor.
2013 yılında gerçekleştirilen yarışlarda en iyi performansı sergileyen 16 windsurfçünün katılımıyla renklenen PWA Windsurf Cup 2014`te gerçekleştirilecek yarışlara binlerce turist izleyici olarak katılacak. Sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar süren etkinliklerde 6 gün boyunca eğlenceli aktiviteler yer alacak. Sporcular her akşam rüzgara karşı yeteneklerini sergileyecek.
Hazar Denizi kıyısında yer alan Yelken Yat Kulübü 1 kilometerelik sahiliyle Awaza Bölgesi`nin ilk marinası olma özelliğini taşıyor. Lüks konaklama imkanları ve zengin yaşam alanlarıyla ziyaretçilerine keyifli bir alan sunan Yelken Yat Kulübü, Türkmenistan`ın turizm merkezi Awaza`da bölgenin en kapsamlı ve en konforlu tesisi olma özelliğini taşıyor.
CİHAN







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI