Bugun...



TUSAŞ, İlk Teknoloji Danışma Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi...


facebook-paylas
Tarih: 12-12-2013 00:09

TUSAŞ, İlk Teknoloji Danışma Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi...


TUSAŞ, İlk Teknoloji Danışma Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi...

TUSAŞ – Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş., geleceğe dönük eğitim/öğretim ile Ar-Ge ve Teknoloji alanlarında gelişimine katkıda bulunmak üzere oluşturduğu Teknoloji Danışma Kurulu`nun ilk toplantısını 6-7 Aralık 2013 tarihlerinde Akıncı ve Teknokent tesislerinde gerçekleştirdi.

İlk toplantı kapsamında TUSAŞ`ın; teknoloji yetkinliklerinin irdelenmesi ve teknoloji vizyonunun geliştirilmesi, Teknoloji Yol Haritasının oluşturulması, Ar-Ge ve Teknoloji politikalarının oluşturulması, Mühendislik Eğitimi faaliyetlerinin planlanması ve Üniversite-TUSAŞ işbirliği iletişiminin geliştirilmesi konuları tartışılarak; şirketin geleceğine yön verecek fikirler ortaya çıkarılmıştır.

TUSAŞ Teknoloji Danışma Kurulu; ODTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Volkan Atalay, ODTÜ Havacılık ve Uzay Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ozan Tekinalp, Bilkent Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adnan Akay, Sabancı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Mandal, İTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Özkol, Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal Zaim Çil ve Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cavcar`ın bulunduğu Türkiye`nin önde gelen üniversitelerinden, değerli öğretim üyelerini barındırmaktadır.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI