Bugun...



Vodafone`dan Ücret İadesi


facebook-paylas
Tarih: 23-09-2013 17:56

Vodafone`dan Ücret İadesi


Vodafone`dan Ücret İadesi

Vodofone`dan yapılan hatalı ücretlendirme ile ilgili iade açıklaması geldi.
Şirketimizce bazı tarifelerde ondalıklı ücretlendirme periyodu kullanması nedeniyle bazı uzun süreli uluslararası aramalar, bazı Türk Telekom servisleri aramaları ile IVR aramalarının bazılarında hatalı ücretlendirme söz konusu olmuştur. 
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından gerçekleştirilen denetim neticesinde hatalı ücretlendirme tespit edildikten sonra, mevcut abonelerimiz için iade işlemlerine başlanmış ve tamamlanmıştır. 
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu’nun 21.12.2010 tarih ve 2010/DK-07/707 sayılı Kurul Kararı gereğince fazladan ücretlendirmeye maruz kalan tüketicilerden, iptal, fesih ya da numara taşıma nedeniyle Şirketimiz şebekesinden ayrılmış olan tüketicilere de hatalı ücretlendirmeden kaynaklanan tutarlar iade edilecektir. Söz Konusu iade işlemlerinin gerçekleştirilebilmesini teminen bahse konu tutarların tüketicilerin hesaplarına aktarılması için hatadan etkilenen abonelerimize SMS ile bilgilendirme yapılmıştır. 
Bu çerçevede 01.03.2009 tarihi ile 02.06.2010 tarihi arasında Vodafone abonesi olup, aboneliğinizi herhangi bir neden ile sonlandırdı iseniz bahse konu kapsamda tahakkuk eden bir alacağınız olup olmadığını aşağıdaki linkten kontrol edebilir ve hatalı ücretlendirilen tutarların iadesi için IBAN numaranız ile başvuru yaparak kaydınızı yaptırabilirsiniz. 
www.vodafone.com.tr/Hatali-Ucretlendirme-Iadeleri 
İade tutarları, taleplerin toplanmasının ardından iletilen hesaplara 10 gün içinde aktarılacaktır. Ayrıca, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Kararı gereğince 1 TL’nin altında kalan iade tutarları da 1 TL olarak ödenecektir. 
Geri ödeme talebinize ilişkin olarak, alacağınız olan tutarlar 10 gün içersinde hesabınıza aktarılacaktır. Vermiş olduğunuz bilgilerde bir hata olması halinde ve ödemenizin gerçekleşmediği bilgisinin hesabınızın olduğu banka tarafından şirketimize bildirilmesinden sonra, doğru bilgileri tekrar girebilmeniz için sistem yeniden giriş yapmanıza izin verecek şekilde düzenlenmiştir.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI