Bugun...



Vodafone, “10. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri”nde 3 Ödül Birden Aldı


facebook-paylas
Tarih: 24-10-2015 16:11

Vodafone, “10. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri”nde 3 Ödül Birden Aldı


Vodafone, “10. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri”nde 3 Ödül Birden Aldı

Müşteri memnuniyeti ve güvenini öncelikli hedefleri arasında gören Vodafone Türkiye, çağrı merkezi alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla bir kez daha ödüle layık görüldü. Dünyanın en itibarlı çağrı merkezi yarışmalarından ContactCenterWorld.com 2015 Top Ranking Performers EMEA bölge finallerinde 3 ödül alan Vodafone, şimdi de Türkiye çağrı merkezi sektörünün önemli ödüllerinden "10. Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"nde 3 ödül birden kazandı. "En İyi Telepazarlama ve Satış Kampanyası" kategorisinde birincilik ödülünü alan Vodafone, "En İyi Motivasyon Uygulaması" ve "En İyi Çağrı Merkezi Ortamı" kategorilerinde "En Övgüye Değer" ödülünün sahibi oldu.  
Mükemmel müşteri deneyimi yaratma hedefiyle önemli hizmet yatırımları yapan Vodafone Türkiye, çağrı merkezi hizmetleri alanında aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz aylarda dünya çağrı merkezi sektörünün en büyük ve prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen ContactCenterWorld.com 2015 Top Ranking Performers EMEA bölge finallerinde 3 ödüle layık görülen Vodafone, şimdi de IMI Conferences tarafından 10`uncu kez düzenlenen ve Türkiye`de çağrı merkezi sektörünün en iyilerini bir araya getiren "Türkiye Çağrı Merkezi Ödülleri"nde 3 ödül birden aldı. "En İyi Telepazarlama ve Satış Kampanyası" kategorisinde birincilik ödülünü alan Vodafone Türkiye, "En İyi Motivasyon Uygulaması" ve "En İyi Çağrı Merkezi Ortamı" kategorilerinde ise "En Övgüye Değer" ödülünün sahibi oldu. Böylece, Vodafone Müşteri Operasyonları ve Online Servisleri`nin bugüne kadar aldığı ulusal ve uluslararası ödüllerin toplam sayısı 32`yi buldu.
Hakan Çelik: "Mükemmel müşteri deneyimine odaklanıyoruz" 
Yenilikçi ve farklılaşmış hizmetlerle mükemmel müşteri deneyimi yaratmaya odaklandıklarını belirten Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Çelik, konu hakkında şunları söyledi:
"Vodafone Türkiye olarak stratejimiz, gelişim ve değişime açık, yeni bilgileri en hızlı şekilde benimseyen ekip arkadaşlarımızla, her bir müşterimize bizim için değerli olduklarını hissettirmeye; müşterilerimizin sorun ve şikâyetlerini olabildiğince hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmaya dayanıyor. Uyguladığımız stratejiyle hem yeni hem de mevcut müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde karşılayarak `En Çok Tavsiye Edilen Operatör` olma başarımızı sürdürüyoruz. Sunduğumuz yenilikçi ve yüksek kaliteli hizmetlerle, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyor, onlara mükemmel bir deneyim yaşatmak için çalışıyoruz. Müşteri hizmetlerimizin ve çağrı merkezi çözümlerimizin kalitesinin ulusal ve uluslararası platformlarda takdir görmesinden gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz aylarda uluslararası arenada elde ettiğimiz ContactCenterWorld.com başarısının ardından bu kez de ülkemizde çağrı merkezi sektörünün en prestijili ödüllerinden olanTürkiye Çağrı Merkezi Ödülleri`nde 3 ödül birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz için değer yaratma vizyonumuz çerçevesinde müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vermeye devam edeceğiz." 







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ
HABER ARA
YUKARI YUKARI