Bugun...



Bayramda Midilli`ye günlük feribot seferi


facebook-paylas
Tarih: 03-08-2013 23:24

Bayramda Midilli`ye günlük feribot seferi


Bayram Ayvalık`tan Midilli Adası`na yolcu taşıyan iki feribot firması arife gününden başlayıp, bayram süresince sefer sayısını arttırdılar.

Balıkesir`in Ayvalık ilçesinden, Yunanistan`ın Midilli Adası`na Ramazan Bayramı öncesinde yoğun bir talebin olduğu öğrenildi.

Bayram nedeniyle ilçede Midilli Adası`na yolcu taşıyan iki feribot firması arife gününden başlayıp, bayram süresince sefer sayısını arttırmasına rağmen yoğun talebi karşılamakta zorlandıkları belirtildi. Ayvalık`tan; Yunanistan`ın Midilli Adası`na yolcu taşıyan Turyol ve Jale Turizm adını taşıyan firmaların verilerine göre; Bayram arifesinde başlayacak olan günü birlik, üç gün iki gece ve haftalık olmak üzere düzenlenen seferlere ilginin oldukça yoğun olduğu gözleniyor.

Her iki firmanın yetkililerinden alınan bilgiye göre; bayram süresince Midilli-Ayvalık arasında her gün sabah; öğle ve akşam olmak üzere üçer sefer yapılacağı ve bu seferlerin daha şimdiden dolu olduğu belirtildi:

Buna göre; Turyol firmasının 300 kişilik feribotu ile Jale Turizmin; 650 ve 300 kişilik iki feribotuyla gerçekleşeceği belirtilen seferlerde bayram süresince toplam 15 bin kişinin Midilli`ye götürülmesi planlanıyor.

GEÇEN SENENİN REKORUNUN KIRILMASI HEDEFLENİYOR

Talebin yoğunluğu nedeniyle ek seferler düzenlenmesinin de gündeme geldiği Ayvalık`ta, geçen yıl rekor seviye ulaşan Türk`lerin Yunanistan`ın Midilli adasında bayram tatilini geçirmek istemesine ait talebin bu yıl geçen seneyi de aşması bekleniyor.







Etiketler :

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Arşiv Haberler Haberleri

YUKARI YUKARI